Gods liefdesbrief aan jou

Gods liefdesbrief aan jou

Jezus houdt van jou!

Jezus houdt van jou!

Welkom

 

Waarschijnlijk bezoekt u onze 'Belgium Arise' website nadat u een 'Gods Liefdesbrief aan jou' ontvangen hebt.  Geweldig.  Welkom!  Lees maar door.

Veel mensen hebben jammer genoeg een (voor)oordeel over God, Jezus, de Bijbel en de eeuwigheid zonder de inhoud van de Bijbel te kennen.  Daarom raden we u van harte aan de Bijbel, beginnende met het Nieuwe Testament, (het levenswerk van Jezus Christus op aarde en de kerk in de eerste eeuw na Christus) eens openhartig te lezen.

We willen graag enkele websites en gratis online cursussen aanbevelen.  Soms vraagt men u om een account aan te maken.  Maakt u geen zorgen.  Niemand zal uw gegevens misbruiken.

Wenst u een gratis Nieuw Testament te bestellen, een persoonlijk gesprek, een kerk of christelijke boekwinkel in uw omgeving te bezoeken?  Voel u vrij om ons te contacteren via mail of WhatsApp, wij helpen u graag verder.

We bidden u Gods zegen toe.

  • https://ikzoekgod.be/
    Deze website biedt verschillende online cursussen aan die je helpen in je zoektocht naar God.  Bij een aantal van de cursussen wordt je ondersteund door een persoonlijke e-coach aan wie je al je vragen kunt stellen.  Maar er zijn ook cursussen die je zonder begeleiding kunt volgen.
  • https://alphavlaanderen.be/
    Tijdens de interactieve (online of offline) Alpha cursus ga je op zoek naar een antwoord op vragen zoals: "Waarom ben ik hier?" en "Wat is de zin van het leven?" Het is gratis, gezellig en inspirerend! 

Hier kun je kiezen uit verschillende korte en langere leesplannen die je op je eigen ritme kan afwerken.

Other languages:

https://jesus.net/
Goed Nieuws in Spanish, Polish, Hungarian, English, Italian, Greek, Telegu, ...

Speciaal voor jongeren:

Speciaal voor kinderen:

https://my.bible.com/kids

https://www.citybibles.com/wp-content/nte/NTE_Nederlands.pdf